Indretning: Indret et hyggeligt gæsteværelse

Gæsteværelse
Indretning: Indret et hyggeligt gæsteværelse
Henrik Andersen
-
21/12/2022
-

Det er ikke kun dig selv, der skal sove godt. Det skal dine gæster selvfølgelig også, når de er på besøg og overnatter. Hvis du har et ledigt rum i din bolig, som du bare ikke ved, hvad du skal bruge til, så er det oplagt at anvende det som gæsteværelse. Her kan du læse mere om, hvordan du indretter et hyggeligt gæsteværelse til de overnattende gæster.

Gæsteværelset skal være hyggeligt

Selvom gæsteværelset primært bliver anvendt at gæsterne i hjemmet, så betyder det ikke, at det skal være sterilt. Du må gerne gøre noget ud af indretningen, så du ender med et hyggeligt gæsteværelse, som gæsterne elsker at sove på – og det kræver, at du bruger tid på indretningen.

Eksempelvis gør det ikke noget, at du investerer i en sovesofa, men lad være med at vælge den billigste. Vælg i stedet en sovesofa, som er godt at sove i, samtidig med at den yder rummet respekt. Her gælder det om at finde en sovesofa, som også ser godt ud. Du kan finde eksempler på sovesofaer på Furnished.dk.

Herudover skal der ikke være for mange ting i rummet, men du må gerne gøre noget ud af indretningen alligevel. Men husk, at jo mere simpelt, rummet er, desto mere afslappende er det at opholde sig i det. Dermed kan du altså have i baghovedet, at ‘less is more’-princippet i høj grad også gør sig gældende, når du indretter et gæsteværelse.

Vil du bare have en billig sovesofa, som er nogenlunde pæn, så tjek de aktuelle tilbud på sovesofaer her.

Sådan indretter du gæsteværelset

Når du skal indrette gæsteværelset, er der en række faktorer, som har indflydelse på, hvorvidt rummet bliver behageligt at opholde sig i eller ej. Vælg eksempelvis det rigtige sengetøj i en blød og behagelig kvalitet. Overvej også at tilføje puder og dyner for ekstra komfort, så gæsterne kan sove blødt og behageligt.

Herudover skal du være opmærksom på belysningen i rummet. Giv gæsteværelset masser af belysning ved hjælp af både loftslamper, bordlamper og væglamper. Det er desuden en god idé at have en læselampe ved sengen, hvis dine gæster godt kan lide at læse, inden de lægger sig til ro.

Det kan også være en god idé at indrette med en lille sofa eller en god lænestol ved siden af sengen, så gæsterne har et sted, hvor de kan trække sig tilbage og slappe af. Du kan også overveje at tilføje et lille skrivebord eller bare et bord, hvor man kan have sine ting, men sørg for, at det ikke fylder for meget.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!